Το πρωτάθλημα Παραγουάης του 2021 θα μείνει στην ιστορία ως το πλέον δραματικό στην ιστορία καθώς κρίθηκε με γκολ στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης ανάμεσα στην πρωτοπόρο Σέρο Πορτένιο και την Γκουαρανί, που βρισκόταν δυο βαθμούς πίσω και με νίκη θα έκοβα πρώτη το νήμα. Πριν διαβάσεις το τι έγινε, όποιο σενάριο και […]

Το πρωτάθλημα Παραγουάης του 2021 θα μείνει στην ιστορία ως το πλέον δραματικό στην ιστορία καθώς κρίθηκε με γκολ στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης ανάμεσα στην πρωτοπόρο Σέρο Πορτένιο και την Γκουαρανί, που βρισκόταν δυο βαθμούς πίσω και με νίκη θα έκοβα πρώτη το νήμα.

Πριν διαβάσεις το τι έγινε, όποιο σενάριο και αν πλάσεις στο μυαλό σου για τον τρόπο με τον οποίο κρίθηκε αυτή το πρωτάθλημα, δύσκολα να καταφέρεις να πέσεις μέσα στο τι έγινε στην αναμέτρηση.

Προβάδισμα τίτλου για την Γκουαρανί με 2-0 στο 51′

Η Γκουαρανί, με τη δύναμη της έδρας και την αποβολή παίκτη της Σέρο Πορτένιο στο 15′, κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Άλφιο Οβιέδο στο 36′ άνοιξε το σκορ και ο Μαρσέλο Γκονζάλεζ στο 51′ έκανε το 2-0.

Η αναμέτρηση κυλούσε προς το τέλος της και η Γκουαραντί προς την κατάκτηση του τίτλου,. Με νίκη στην έδρα της την τελευταία αγωνιστική και προσπέραση επί της πρωτοπόρου Σέρο Πορτένιο. Στο 92′ όμως, άρχισε η απίθανη αντίστροφη μέτρηση…

Δυο αποβολές και «χωρίς» τερματοφύλακα!

Ο τερματοφύλακας Γκασπάρ Σέρβιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 92′, γεγονός που έφερε ένταση, με τον Ρομπέρτο Φερνάντεζ της Γκουαρανί να «ορμάει» στον διαιτητή και να βλέπει και εκείνος την κόκκινη κάρτα. Από εκεί που η Γκουαρανί έπαιζε με παίκτη περισσότερο (11-10), όχι μόνο έμεινε με παίκτη λιγότερο (9-10) αλλά και χωρίς τερματοφύλακα. Καθώς είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές της, με αποτέλεσμα να βάλει πάρει τη θέση του τερματοφύλακα ένας από τους εναπομείναντες εννιά παίκτη της!

Γκολ ελπίδας στο 99′, γκολ τίτλου το 101′ !!!

Ο Αλμπέρτο Εσπινόλα στο 99′ μείωσε σε 2-1 και η Γκουαρανί έπαιζε τα ρέστα της. Και έκανε μια ακόμα επίθεση. Ανάπτυξη από τα άκρα και σέντρα στη μεγάλη περιοχή, μπας και… Και έγινε. Ο Χουάν Πατίνο στο 101′ με κεφαλιά έκανε το 2-2. Και η Σέρο Πορτένιο είχε πλέον εκείνη σκορ τίτλου. Ο Χουάν Πατίνο που πέτυχε το «χρυσό» γκολ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω πανηγυρισμών αλλά αυτό απλά γράφτηκε στο φύλλο αγώνα.

Αυτό είναι το βίντεο από την απέναντι εστία, εκεί που βρισκόταν οι οπαδοί της Σέρο Πορτένιο. Που πανηγύρισε το 34ο και το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα στην ιστορία της…

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ