Συνεχίζονται οι έρευνες πο ξεκίνησαν τον Νοέμβρη στην Ιταλία

Συνεχίζονται οι έρευνες πο ξεκίνησαν τον Νοέμβρη στην Ιταλία, μετά το οικονομικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει και αφορά την Γιουβέντους! Η εισαγγελική έρευνα που διεξάγεται στην Γηραιά Κυρία αφορά τις μεταγραφές και τις πωλήσεις που ήταν εικονικές.

«Η επανάσταση είναι πιο κοντά, περισσότερες αρμοδιότητες στον Αριβαμπένε πλέον», έγραφε τότε η Gazzetta dello Sport. Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε πήρε αυτή τη θέση τον περασμένο Μάιο από τον Τζον Έλκαν.

Η Codacons συνεχίζει!  Η ανεξάρτητη εταιρεία που εξετάζει-ερευνά μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα στην Ιταλία, έκανε εισήγηση για βαριά τιμωρία στη Γηραιά Κυρία.

«Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και αν αποδειχθεί πως η κυριαρχία της Γιουβέντους τα προηγούμενα χρόνια ήρθε με παρατυπίες, τότε θα πρέπει να υπάρξει και αντίκτυπος.

Θα κάνουμε τη δική μας αναφορά στην Εισαγγελία για τον υποβιβασμό του συλλόγου και την αφαίρεση των τελευταίων πρωταθλημάτων που ήρθαν στη σκιά των παράνομων δραστηριοτήτων», ανέφερε ο πρόεδρος, Μάρκο Ντοντσέλι.

Και τα ιταλικά Μέσα, τοποθετούν αρκετά ψηλά το εν λόγω θέμα. Γιατί θυμίζει ξανά η όλη υπόθεση το «Calciopolis» και υπάρχει πιθανότητα βαριάς τιμωρίας της Γιουβέντους. Είτε με μια μεγάλη αφαίρεση βαθμών που θα είναι το ιδανικό για τους «μπιανκονέρι».

Εκτοτε το ρεπορτάζ συνεχίζεται και οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να γίνουν γνωστές μέχρι το καλοκαίρι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ