Την περασμένη εβδομάδα η Νιούκαστλ έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της μετά την ενθαρρυντική αλλαγή σελίδας και τη μετατροπή στο πλουσιότερο κλαμπ του πλανήτη. Μπορεί να γνώρισε μία ακόμη ήττα στη φετινή σεζόν, αλλά το κλίμα ήταν άκρως θετικό στις εξέδρες μετά από χρόνια. Όσο ενθουσιασμό κι αγάπη εισέπραξαν, όμως, οι νέοι ιδιοκτήτες […]

Την περασμένη εβδομάδα η Νιούκαστλ έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της μετά την ενθαρρυντική αλλαγή σελίδας και τη μετατροπή στο πλουσιότερο κλαμπ του πλανήτη. Μπορεί να γνώρισε μία ακόμη ήττα στη φετινή σεζόν, αλλά το κλίμα ήταν άκρως θετικό στις εξέδρες μετά από χρόνια.

Όσο ενθουσιασμό κι αγάπη εισέπραξαν, όμως, οι νέοι ιδιοκτήτες στο «St. James’ Park», τόσες εκδηλώσεις εναντίωσης και κατακραυγής πρόκειται να δεχτούν στα εκτός έδρας παιχνίδια. Όπως συνέβη στο «Σέλχαρστ Παρκ» από τους φίλους της Κρίσταλ Πάλας, οι οποίοι σήκωσαν πανό με ιδιαίτερο νόημα κι αποδέκτες τόσο το PIF και τον πρίγκιπα Μπιν Σαλμάν όσο τον CEO της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς αλλά και τους ίδιους τους οπαδούς των Καρακαξών για την αποδοχή και τη στήριξη στο κονσόρτιουμ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ