Ήταν πολλά τα χρόνια απουσίας για τον Ηρακλή. Η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή της στα σαλόνια της Superleague. Εκεί δηλαδή όπου ανήκει δικαιωματικά. Παρ’ ότι την έριξαν 3 φορές στα τάρταρα. Κόντρα σε κάθε λογική και κόντρα στην βαθμολογική θέση της ομάδας. Ο Ηρακλής συνεχίζει να διαμορφώνει δυναμικά το ρόστερ […]

Ήταν πολλά τα χρόνια απουσίας για τον Ηρακλή. Η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή της στα σαλόνια της Superleague. Εκεί δηλαδή όπου ανήκει δικαιωματικά. Παρ’ ότι την έριξαν 3 φορές στα τάρταρα. Κόντρα σε κάθε λογική και κόντρα στην βαθμολογική θέση της ομάδας.

Ο Ηρακλής συνεχίζει να διαμορφώνει δυναμικά το ρόστερ του ενόψει της νέας χρονιάς που θα τον βρει στη Super League 2.

Μάριος Κωστούλας, Κώστας Πανάγου,Δημήτρης Σγουρής, Αθανάσιος Καρτσαμπάς, Στέφανος Παλαβράκης και Γκέρι Τσόσκα είναι οι παίκτες που θα φορέσουν τα «κυανόλευκα» την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Mία ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές άλλα και μέντορες που θα συμπληρώσουν το ρόστερ. Δίνοντας ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα. Η οποία είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστήσει. Με τους ειδικούς της δεύτερης κατηγορίας μάλιστα να αναφέρουν πως ο γηραιός είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ο κόσμος της ομάδας θα στηρίξει την νέα προσπάθεια, όπως έκανε από την αρχή, ακόμη και στις χαμηλές κατηγορίες. Η ομάδα από την άλλη καλείται να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς για να μείνει κοντά στον στόχο και να το πιστέψει.

Ο Ηρακλής είναι έτοιμος να ξαναπάρει το ρόπαλο του πισω. Το ιστορικό σωματείο είναι μάλιστα έτοιμο να τα βάλει ακόμη και φέτος με τους “μεγάλους”. Στις αναμετρήσεις του κυπέλλου Ελλάδας.

Ήρθε η ώρα της επιστροφής; για να δούμε!

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ηρακλής

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ