Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΛ παρά τη σημερινή (11/10) της νίκη (1-0) επί του Ηρακλή, στο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της.

Του έβρισαν την μητέρα και …παραιτήθηκε! Έξαλλος ο Δερμιτζάκης! (vid)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΛ παρά τη σημερινή (11/10) της νίκη (1-0) επί του Ηρακλή, στο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της.

Οι οργανωμένοι των «βυσσινί» εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην παρουσία του στην ομάδα και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Γηραιό όχι μόνο τον αποδοκίμασαν αλλά και ακούστηκε ένα υβριστικό σύνθημα για τη μητέρα του που δεν βρίσκεται στη ζωή.

Αυτό όπως ήταν φυσικό τον επηρέασε ψυχολογικά και μετά τον αγώνα ανέφερε πως η παραίτησή του βρίσκεται στη διάθεση της διοίκησης και για αυτόν τον λόγο θα συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Αχιλλέα Νταβέλη.

«Η οικογένειά μου ορφάνεψε από πατέρα όταν ήμουν 13 ετών. Ορφάνεψα από μητέρα όταν ήμουν 35. ⁣

⁣Ποτέ δεν έχουν βρίσει τη μάνα μου. Ποτέ. Στη χειρότερη έδρα που έχω πάει σαν αντίπαλος δεν μου έβρισαν τη μάνα ποτέ.⁣ Καταλαβαίνετε ότι είναι ένα παραπάνω. Όταν έρχεσαι σε μια ομάδα για να προσφέρεις ένα έργο και να πετύχεις έναν στόχο. ⁣ Η μάνα είναι ό,τι πιο ιερό για μένα. Ολα τα δέχομαι, αλλά αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ γιατί δεν το αξίζω.⁣ Δεν έχω προκαλέσει κανέναν και δεν έχω κάνει κάτι. Το αντίθετο θα έλεγα», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε. «Για αυτόν τον λόγο δεν είμαι διατεθειμένος να τραβάω αυτό το πράγμα, δεν μπορεί να το τραβήξει κανένας. Δεν είναι σωστό, δεν είναι δίκαιο και δεν το αξίζω ούτε εγώ και ούτε η ομάδα. Σήμερα νικήσαμε, αύριο μπορεί να χάσουμε. Δεν μπορεί να μου βρίζουν τη μάνα και να πληρώσω το μάρμαρο».⁣

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΛ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ηρακλής

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ