Με μοναδικό στόχο τη νίκη και κατ’ επέκταση την πρόκριση υποδέχεται ο Παναθηναϊκός σήμερα την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο (19:45, Cosmote Sports 3).

Σε ένα ματς με τη μορφή τελικού, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και για τις δύο ομάδες. Το «τριφύλλι» με νίκη ή ισοπαλία θα εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο Conference League και θα δώσει συνέχεια στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και για το 2024. Σε περίπτωση νίκης της Μακάμπι, τότε ο Παναθηναϊκός θα αποκλειστεί και η ευρωπαϊκή του πορεία θα ολοκληρωθεί απόψε.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Φίλιπ Τζούρισιτς, όπως και τους τραυματίες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν. Στην άλλη πλευρά η Μακάμπι Χάιφα δεν υπολογίζει τους Σον Γκόλντμπεργκ, Ντολέβ Χαζίζα, Ντία Σαμπά και Μαόρ Καντίλ, που δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα, σε αντίθεση με 400 οπαδούς των Ισραηλινών, οι οποίοι θα βρεθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η πιθανή αρχική ενδεκάδα των «πρασίνων» θα αποτελείται από τον Μπρινιόλι στην εστία, τον Βαγιαννίδη δεξιά στην άμυνα, τον Μλαντένοβιτς αριστερά και τους Σένκεφελντ και Γεντβάι στα στόπερ. Οι Αράο, Βιλένα και Μπερνάρντ θα είναι η τριάδα στα χαφ, με τους Αϊτόρ (αριστερά), Παλάσιος (δεξιά) στα εξτρέμ και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Βούλγαρος, Γκεόργκι Καμπάκοφ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρτίν Μαργκαρίτοφ και Ντιγιάν Βαλκόφ, 4ος ο Ράντοσλβα Γκιτζένοφ, ενώ στο VAR θα καθίσουν οι Νταγκομίρ Ντραγκάνοφ και Ιβάιλο Στογιάνοφ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ