Με το τέρμα του Αντράζ Σπόραρ, οι Πράσινοι έφυγαν με ένα μεγάλο διπλό από την Τούμπα, στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (0-1) για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Με το τέρμα του Αντράζ Σπόραρ, οι Πράσινοι έφυγαν με ένα μεγάλο διπλό από την Τούμπα, στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (0-1) για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Αυτό ήταν το 11ο φετινό γκολ του Σλοβένου επιθετικού σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και το 33ο που βρίσκει ο Παναθηναϊκός στη σεζόν από τα (τρία) σέντερ φορ του, τους Φώτη Ιωαννίδη, Αντράζ Σπόραρ και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Πρόκειται για τα περισσότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα με διαφορά από τους βασικούς ανταγωνιστές του. Το οποίο βέβαια έχει και διττή ανάγνωση για κάποιους άλλους όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Οι οποίοι έχουν μεγαλύτερο πλουραλισμό στους παίκτες από τους οποίους βρίσκουν γκολ.

Τα πιο λίγα γκολ από τους επιθετικούς του (δεν υπολογίζονται φυσικά οι εξτρέμ). Τα έχει ο ΠΑΟΚ. Με συνολικά 20 σε όλες τις διοργανώσεις. Συγκεκριμένα μετράει 9 ο Μπράντον Τόμας, 6 ο Σαμάτα και 5 ο Τζίμας.

Η ΑΕΚ έχε 23 γκολ από την τετράδα της γραμμής κρούσης της, με τον Λιβάι μοναδικό διψήφιο (10). Και τους Πόνσε (9), Αραούχο (3), Φαν Φέερτ (1). Να ακολουθούν.

Πιο κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον Ελ Κααμπί στα 13 γκολ, τον Ελ Αραμπί στα 5, τον Ναβάρο στα 4 και τον Γιόβετιτς στα 3 τέρματα, σύνολο 25.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ