Συνεχίζεται η αναζήτηση για τον διάδοχο στον θώκο της ΕΠΟ.

Συνεχίζεται η αναζήτηση για τον διάδοχο στον θώκο της ΕΠΟ. Καθώς η ομοσπονδία εδώ και καιρό μένει “ακέφαλη”. Ένα από τα πρόσωπα που ακούστηκε είναι εκείνο του νομικού Τάκη Μπαλτάκου.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο ίδιος πάντως τόνισε πως όντως ισχύει η φήμη:

«Αληθεύει ότι έχουν γίνει κάποιες αρχικές συζητήσεις προκειμένου να είμαι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ. Προσωπικά, δεν το είχα σκεφτεί και δεν το είχα ζητήσει. Όταν έγινε μία κουβέντα με ανθρώπους που είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου και τέθηκε το θέμα διεκδίκησης της προεδρίας της ομοσπονδίας, τους είπα ότι αν υπάρχει ευρύτερη συναίνεση θα το σκεφτόμουν. Δεν θα ήμουν και δεν είμαι αρνητικός σε αυτή την προοπτική. Ωστόσο, θα τονίσω ότι είναι νωρίς ακόμα, τίποτα δεν είναι τελειωμένο και απλά έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις», σημείωσε ο Μπαλτάκος, που στη συνέχεια απάντησε στο τι χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, λέγοντας:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να γίνει μία ανασυγκρότηση εκ βάθρων. Σε έναν βαθμό, πρέπει να γκρεμιστούν όλα και να ξαναχτιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στον χώρο υπάρχει μία τεράστια καχυποψία και αυτή πρέπει να σταματήσει. Οφείλουμε να ακολουθήσουμε όσα λένε FIFA και UEFA και όταν εφαρμοστούν οι οδηγίες τους, τότε θα μας πουν από μόνοι τους “δεν μας έχετε ανάγκη, αποχωρούμε”. Στο χέρι μας θα είναι να τα καταφέρουμε».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ