Ο διάσημος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ στο εστιατόριο του στο Ντουμπάι είχε συχνό πελάτη τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ειδικά τα χρόνια που ήταν προπονητής στις ομάδες Αλ Γουάσλ, Αλ Φουτζέιρα. ,Είχε αναπτυχθεί μια πολύ φιλική σχέση μεταξύ τους και έτσι ο Σεφ αποφάσισε να τον τιμήσει με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα ο Salt Bae […]

Ο διάσημος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ στο εστιατόριο του στο Ντουμπάι είχε συχνό πελάτη τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ειδικά τα χρόνια που ήταν προπονητής στις ομάδες Αλ Γουάσλ, Αλ Φουτζέιρα. ,Είχε αναπτυχθεί μια πολύ φιλική σχέση μεταξύ τους και έτσι ο Σεφ αποφάσισε να τον τιμήσει με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα ο Salt Bae (όπως είναι περισσότερο γνωστός)  αποφάσισε να κρατήσει ΡΕΖΕΡΒΕ για πάντα το τραπέζι που συνήθιζε να κάθεται ο Ντιεγκίτο. Έβαλε λοιπόν στο τραπέζι μια φωτογραφία του Μαραντόνα, ένα κεράκι και την πινακίδα που γράφει Ρεζερβέ. Την απόφαση του αυτή την έκανε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό στο ινσταγκραμ που ανέβασε και ένα σχετικό βίντεο.

Ο θάνατος του Ντιέγκο θα συνεχίσει να προκαλεί αντιδράσεις λατρείας για αρκετό καιρό, αν και για να είμαστε πιο ακριβείς δεν θα σταματήσουν ποτέ αφού η αγάπη του ποδοσφαιρικού κόσμου δεν θα σταματήσει όταν μέσα από τα αμέτρητα βίντεο που υπάρχουν και δείχνουν τα μοναδικά κατορθώματα του θα συνεχίσουν να παίζουν για πολλες γενεές. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από κοντά μας, αλλα τα αξέχαστα… ποιήματα που γράφτηκαν από τα δικά του πόδια, θα… συνεχίζονται από γενιά σε γενιά σε όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ