Ο Κρίστιαν Έρικσεν μας κατατρόμαξε όλους το καλοκαίρι. Ο Δανός κατέρρευσε στον αγώνα με τη Φιλανδία για το EURO 2020. Ήταν η στιγμή, που πάγωσαν όλοι. Συμπαίκτες και αντίπαλοι, φίλαθλοι από τις κερκίδες και τηλεθεατές. Το ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα του αγώνα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην υγεία του Δανού μεσοεπιθετικού. Με τεχνητή αναπνοή […]

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μας κατατρόμαξε όλους το καλοκαίρι. Ο Δανός κατέρρευσε στον αγώνα με τη Φιλανδία για το EURO 2020. Ήταν η στιγμή, που πάγωσαν όλοι. Συμπαίκτες και αντίπαλοι, φίλαθλοι από τις κερκίδες και τηλεθεατές.

Το ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα του αγώνα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην υγεία του Δανού μεσοεπιθετικού. Με τεχνητή αναπνοή και απινιδωτή, οι ήρωες γιατροί έσωσαν τη ζωή του νεαρού μέσου.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μετά από την περιπέτεια υγείας του δεν τα παρατά. Συνεχίζει να προπονείται. Δεν αφήνει αυτό που αγαπά μετά τη χειρουργική επέμβαση. Απόδειξη αυτού είναι ότι ο φωτογταφικός φακός των απαθανάτισε να προπονείται στις εκτελέσεις. Ένα στοιχείο που αποτελεί σπεσιαλιτέ του 29χρονου πρώην παίκτη της Ίντερ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Gazzetta dello Sport, για την απόκτηση του ενδιαφέρονται ομάδες της πατρίδας του. Ο ίδιος, πάντως, ευελπιστεί ότι θα πάρει την ευκαιρία του σε Premier League ή Eredivisie.

Una cosa bella: #Eriksen, un pallone e un campo da calcio.

pic.twitter.com/7TPOLA97tS

— Fabrizio Biasin (@FBiasin) December 30, 2021

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ