Ο Γιάννης Κάργας και Ντιέγκο Μαραντόνα είχαν συνυπάρξει στη Ντινάμο Μπρεστ.

Ο Γιάννης Κάργας και Ντιέγκο Μαραντόνα είχαν συνυπάρξει στη Ντινάμο Μπρεστ. Ο Έλληνας ποδοσφαιιριστής έπαιζε στην ομάδα στην Λευκορωσία και ο Αργεντίνος Θεός του ποδοσφαίρου εκτελούσε χρέη προέδρου.

Ναι, απίστευτη η συγκυρία.΄Ομως υπάρχει και συνέχεια. Καθώς ο ποδοσφαιριστής (πλέον) του ΠΑΟΚ μοιράστηκε πρόσφατα μια ιστορία, στην οποία ο Ντιέγκο είχε φωτογραφηθεί μαζί του, και μάλιστα του είπε Θεϊκή ατάκα, πως είναι φτυστός ο Ζιρού

«Όλοι ήμασταν χαρούμενοι μόλις το μάθαμε. Όταν μας επισκέφτηκε, ο κόουτς ενθουσιάστηκε πολύ. Το ίδιο και εμείς. Μερικοί δεν το πιστεύαμε. Ήρθε και μας χαιρέτησε έναν έναν όλους τους παίκτες. Είναι μία μεγάλη προσωπικότητα. Κι αυτός ήταν πολύ χαρούμενος, που ήρθε να μας δει, αφού ήταν η πρώτη του φορά που ήταν κοντά στην ομάδα. Και ο κόσμος τον υποδέχθηκε όμορφα, οπότε κι αυτός το διασκέδασε. Έκανε αισθητή την παρουσία του.

Πρώτα βγάλαμε μία ομαδική και την ώρα που έφευγε του ζήτησα να βγούμε και μία μαζί. Δεν το αρνήθηκε. Μάλιστα μου είπε ότι μοιάζω εμφανισιακά με τον Ζιρού» είχε αναφέρει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαραντόνα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ