Οι ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Κιέβου ετοιμάζονται να βοηθήσουν την Ουκρανία.

Δύσκολες ώρες συνεχίζει να ζει η Ουκρανία, που πολιορκείται από την Ρωσία από τα ξημερώματα της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου 2022! Ρωσικά στρατεύματα έχουν εισβάλλει στη χώρα από τρεις κατευθύνσεις. Οι μάχες είναι σφοδρές και συνεχίζονται για τρίτη μέρα.

Οι κάτοικοι στο Κίεβο, για την κατάληψη του οποίου δόθηκε εντολή από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να προχωρήσει ο ρωσικός στρατός βιώνουν τον απόλυτο τρόμο.

Οι Ουκρανοί όμως συνεχίζουν να πολεμούν και να αντιστέκονται. Ο πρόεδρος της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με μηνύματά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης προσπαθεί να κρατήσει ψηλά το ηθικό των πολιτών που ζουν στην Ουκρανία.

Στην προσπάθεια ανύψωσης της ψυχολογίας του ουκρανικού πληθυσμού έχει συμβάλλει από τη μεριά του και το ποδόσφαιρο. Μετά από τρεις ημέρες σφοδρών μαχών και οι δύο πλευρές μετρούν απώλειες στα ανοιχτά μέτωπα.

Στα social media διέρρευσαν φωτογραφίες με ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Κιέβου με παραλλαγές, που είναι ζωσμένοι με όπλα. «Οι παίκτες της Ντιναμό συμμετέχουν στη μάχη κατά της Ρωσίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ