Με Χουτεσιώτη στη Ρουμανία ο Άρης

Με Χουτεσιώτη στη Ρουμανία ο Άρης – Ο Άρης ανεβάζει ρυθμούς  στην προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρησή του με την Ντιναμό Κιέβου, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Κι ενώ ο Απόστολος Τερζής ήταν με το χαμόγελο στα χείλη βλέποντας τον Βλάντιμιρ Νταρίντα να βγάζει το σημερινό (Δευτέρα 14/8) πρόγραμμα προπόνησης του Άρη, το χαμόγελο… πάγωσε καθώς στο φινάλε προέκυψε πρόβλημα με τον Χουλιάν Κουέστα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας αποχώρησε υποβασταζόμενος και υπάρχουν φόβοι για διάστρεμμα. Οι πρώτες εκτιμήσεις καθιστούν τον Κουέστα εξαιρετικά αμφίβολο για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου, που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι (17/8, 20:00 – «Σταντιονούλ Γκιουλέστι») για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Αύριο, Τρίτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οπότε και θα υπάρχει πιο σαφής εικόνα για την κατάσταση του Κουέστα. Σε περίπτωση που ο αρχηγός των «κίτρινων» δεν τα καταφέρει, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει, κάνοντας το ντεμπούτο του, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ