Επιστροφή στις προπονήσεις με προβλήματα για τον Άρη.

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του Άρη με την Ντιναμό Κιέβου, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχθηκαν τους Ουκρανούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κι έκαναν το πρώτο βήμα πρόκρισης, κερδίζοντας με 1-0.

Ο επαναληπτικός θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα (17/08) στο Βουκουρέστι.

Ωστόσο, ο Τσέχος κεντρικός μέσος υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική, όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Εκτός του ομαδικού προγράμματος παραμένει και ο προερχόμενος από τραυματισμό, Γιακούμπ Μπράμπετς, ενώ θεραπεία έκανε την Παρασκευή (11/08) ο Κίκε Σαβέριο.

Όπως ενημέρωσε η «κίτρινη» ΠΑΕ: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, αγωνιστικά τετράγωνα για το δεύτερο γκρουπ).

Κάκωση στην ποδοκνημική υπέστη ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, που τραυματίστηκε στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση (καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής του).

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κίκε Σαβέριο έκανε θεραπεία.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Κυριακής (13/08) στο Δασυγένειο ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Dynamo Kyiv στο Βουκουρέστι (“Stadionul Giulesti” 17/08, 20:00), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ