Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η "Ιθάκη" του Νταβίντ Ντε Χέα. Μπορεί να δημιουργήθηκαν πολλές παρεξηγήσεις στο παρελθόν αλλά τα αισθήματά του παρέμειναν αδιάβρωτα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η “Ιθάκη” του Νταβίντ Ντε Χέα. Μπορεί να δημιουργήθηκαν πολλές παρεξηγήσεις στο παρελθόν αλλά τα αισθήματά του παρέμειναν αδιάβρωτα.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα αποτελεί πλέον τον πιο “παλιό” της ομάδας αφού βρίσκεται στο Ολντ Τράφορντ από το 2011! Ο Ισπανός έφτασε πολλές φορές στο… αμήν, με την αξία του να μην αναγνωρίζεται στο πέρασμα των χρόνων.

Όμως όσο και αν έχει… πληγωθεί η καρδιά του ανήκει στην Μαν.Γιουνάιτεντ! Ο Ισπανός γκολκίπερ δηλώνει ανοιχτά πως θέλει να μείνει στον σύλλογο παρά τις φήμες περί αποχώρησης που ακούγονται… Η Γιουνάιτεντ πάντως δεν έχει προτείνει νέο συμβόλαιο και το μέλλον του είναι αβέβαιο.

«Δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του, ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενος με την παρουσία του ως τερματοφύλακας της ομάδας. Μπορεί να μην βρέθηκε και στις καλύτερες μέρες του τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο στη συνέχεια προσέφερε πολλά στο αμυντικό κομμάτι και ενέπνεε σταθερότητα. Τον συμπαθώ πάρα πολύ και σαν άνθρωπο, μπορώ να συνυπάρξω μαζί του πολύ εύκολα. Όταν φτάσουμε στον Ιανουάριο, τότε θα μιλήσουμε για συμβόλαια» δήλωσε για τον Ντε Χέα ο Τεν Χαγκ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει πραγματοποιήσει 500 συμμετοχές με την Μαν.Γιουνάιτεντ και έχει 170 clean sheets.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ