Η πρώτη μέρα του Νίκλας Μπέντνερ στην Γιουβέντους ήταν «επεισοδιακή».

Ο Νίκλας Μπέντνερ μίλησε στο BBC για τη μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2012 στην Γιουβέντους. Μια προσθήκη που δεν ενθουσίασε ούτε τον προπονητή, ούτε την διοίκηση αλλά και τους φιλάθλους των «Μπιανκονέρι».

Εν αντιθέσει με τον Δανό επιθετικό που έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και έζησε ανεπανάληπτες στιγμές ήδη από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της «Μεγάλης Κυρίας».

«Ήταν η πρώτη μου μέρα στην ομάδα και δεν μπορούσα να βρω τους συμπαίκτες μου, ήταν περίεργο. Έψαχνα παντού στο προπονητικό κέντρο αλλά δεν τους έβρισκα. Μέχρι που πήγα στις τουαλέτες… Σοκ. Εκεί είδα 12 παίκτες να έχουν αράξει, να πίνουν καφέ και να καπνίζουν. Θα είμαι ειλικρινής, ήταν υπέροχο. Αμέσως σκέφτηκα “τέλειο, θα περάσω τέλεια εδώ”. Μου άρεσε αυτό που είδα», θυμήθηκε ο Μπέντνερ.

«Ήταν κι αυτοί, ναι, αλλά τι μπορείς να τους πεις; Ήταν σύμβολα, είχαν κάνει απίστευτες καριέρες και συνέχισαν και τα επόμενα χρόνια. Ήταν τρομεροί επαγγελματίες, ηγέτες στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Δεν μπορούσε κανείς, επομένως, να κάνει θέμα το γεγονός ότι κάπνιζαν. Δεν ήταν έγκλημα. Ήταν ένα σκηνικό που διεύρυνε τους ορίζοντές μου, σκέφτηκα… γιατί όχι; Αν είσαι μια χαρά στο γήπεδο, στη δουλειά σου, μπορείς να κάνεις και ένα τσιγάρο στο προπονητικό κέντρο», ανέφερε για τους Μπουφόν και Πίρλο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ