Δράση Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα ανάμεσα σε Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας Διαιτητής: Pawson C. (Αγγ), Γήπεδο: Brentford Community Stadium (Λονδίνο) Η Πάλας διατήρησε την παράδοση καθώς έμεινε για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη απέναντι στους ”γλάρους”. Καλύτερη η Μπράιτον στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε με κατοχή μπάλας και ευκαιρίες. Προς το τέλος του πρώτου μέρους η Μπράιτον […]

Δράση Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα ανάμεσα σε Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας

Διαιτητής: Pawson C. (Αγγ)Γήπεδο: Brentford Community Stadium (Λονδίνο)

Η Πάλας διατήρησε την παράδοση καθώς έμεινε για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη απέναντι στους ”γλάρους”.

Καλύτερη η Μπράιτον στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε με κατοχή μπάλας και ευκαιρίες. Προς το τέλος του πρώτου μέρους η Μπράιτον κέρδισε πέναλτι για το μαρκάρισμα του Χιουζ στον Φέλτμαν, όμως ο Γερμανός Πασκάλ Γκρος με μια κάκιστη εκτέλεση δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάτλαντ που κράτησε εύκολα το μηδέν.

H φετινή αποκάλυψη των Λονδρέζων, Κόνορ Γκάλαχερ (7ο γκολ), έδωσε το προβάδισμα στην Κρίσταλ Πάλας (0-1, 69ο λεπτό). H Μπράιτον ισοφάρισε με το γύρισμα του Μοπέ και το αυτογκόλ του Άντερσεν (1-1, 87ο λεπτό).

Μπράιτον (Γκρέιαμ Πότερ): Σάντσεθ, Μπερν, Γουέμπστερ, Κουκουρέγια, Φέλτμαν (73′ Γουέλμπεκ), Γκρος (73′ Μαρς), Λαλάνα (56′ Λάμπτεϊ), Μόντερ, ΜακΆλιστερ, Τροσάρ, Μοπέ

Κρίσταλ Πάλας (Πατρίκ Βιερά): Μπάτλαντ, Γουόρντ, Γκουεχί, Άντερσεν, Μίτσελ, Σλουπ, Χιουζ, Γκάλαχερ, Έζε (66′ Μιλιβόγεβιτς), Ολίσε, Εντουάρντ (66′ Ματετά)

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα του αγώνα:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ