O  Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι ασταμάτητος. Τι κι αν στις 28 Γενάρη θα κλείσει τα 44? Ο Ιταλός τερματοφύλακας δεν πτοείται και συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα!  Στο παιχνίδι της Πάρμα στην έδρα της Κόμο, για τη Serie B  ο Τζίτζι Μπουφόν έπιασε πέναλτι! Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Γκλιότζι νικήθηκε […]

O  Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι ασταμάτητος. Τι κι αν στις 28 Γενάρη θα κλείσει τα 44? Ο Ιταλός τερματοφύλακας δεν πτοείται και συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα! 

Στο παιχνίδι της Πάρμα στην έδρα της Κόμο, για τη Serie B  ο Τζίτζι Μπουφόν έπιασε πέναλτι! Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Γκλιότζι νικήθηκε από τον πρώην άσο της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν. Για την ακρίβεια ο τελευταίος έπεσε σωστά και μπλόκαρε την μπάλα. Αμέσως οι φίλοι της Πάρμα που βρίσκονταν στο πέταλο πίσω από την εστία του τον αποθέωσαν. Εκείνος ανταπέδωσε πανηγυρίζοντας και αφιέρωσε την απόκρουση σε εκείνους.
Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο Γκλιότζι στο 52ο λεπτό πήρε το αίμα του πίσω σκοράροντας το 1-0 της Κόμο. Με τον Ινγκλέζε στο 85′ να ισοφαρίζει για το τελικό 1-1.

Numero uno☝️
#BUFFON pic.twitter.com/vwLevEp77U

— 𝗙𝗮𝗷𝗲𝗿 (@Esabrei) November 28, 2021

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ