Νέα εποχή για την Μπενφίκα επίσημα και από την Κυριακή (10/10), με την ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου να περνάει στα χέρια του Ρουί Κόστα, ενός θρύλου του πορτογαλικού Ποδοσφαίρου, ο οποίος υπηρέτησε ως παίκτης την ομάδα για 11 χρόνια (από τις ακαδημίες της Μπενφίκα) και στη συνέχεια παρέμεινε για ακόμα 13 χρόνια από το πόστο […]

Νέα εποχή για την Μπενφίκα επίσημα και από την Κυριακή (10/10), με την ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου να περνάει στα χέρια του Ρουί Κόστα, ενός θρύλου του πορτογαλικού Ποδοσφαίρου, ο οποίος υπηρέτησε ως παίκτης την ομάδα για 11 χρόνια (από τις ακαδημίες της Μπενφίκα) και στη συνέχεια παρέμεινε για ακόμα 13 χρόνια από το πόστο του γενικού διευθυντή.

Ο 49χρονος Πορτογάλος κέρδισε τις εκλογές με το συντριπτικό 84.8%. Που αντιστοιχεί σε περισσότερες από 40.000 ψήφους, με τον Φρανσίσκο Μπενίτεθ να έρχεται δεύτερος.

Υπενθυμίζεται ότι πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Λουίς Φελίπο Βιέιρα, συνελήφθη τον Ιούλιο από τις Αρχές στο πλαίσιο έρευνας για φερόμενη φορολογική απάτη και ξέπλυμα χρήματος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primeira Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ