Ο προπονητής της Ρόμα εστίασε στην αναμέτρηση με τη Λάτσιο και τον Πελεγκρίνι. Αναφέρθηκε στο πρώτο του derby della capitale, δηλαδή. «Τα ντέρμπι είναι ωραία παιχνίδια, στα οποία ο προπονητής δεν χρειάζεται να φτιάξει ψυχολογικά τους παίκτες του. Το νιώθουν από μόνοι τους. Αυτό που περιμένω από την ομάδα είναι αυτό που λέω από την […]

Ο προπονητής της Ρόμα εστίασε στην αναμέτρηση με τη Λάτσιο και τον Πελεγκρίνι. Αναφέρθηκε στο πρώτο του derby della capitale, δηλαδή.

«Τα ντέρμπι είναι ωραία παιχνίδια, στα οποία ο προπονητής δεν χρειάζεται να φτιάξει ψυχολογικά τους παίκτες του. Το νιώθουν από μόνοι τους. Αυτό που περιμένω από την ομάδα είναι αυτό που λέω από την πρώτη μέρα: Παίζουμε για να νικήσουμε, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε πάντα. Η Λάτσιο έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, αλλά θέλουμε να νικήσουμε. Και όταν δεν νικάμε, θέλω να έχω την αίσθηση στο τέλος του αγώνα ότι οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Υπάρχει μόνο ένας Πελεγκρίνι»

Και για να καταλάβουν όλοι ότι η απουσία του Πελεγκρίνι όντως τον εκνεύρισε, ο Μουρίνιο επανήλθε σε αυτό το θέμα.

«Υπάρχει μόνο ένας Πελεγκρίνι. Δεν ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, αλλά μπορούμε να πούμε ότι το ντέρμπι άρχισε στο 90′ του αγώνα με την Ουντινέζε. Είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα αν δεν έχεις τον Πελεγκρίνι στη διάθεσή σου. Μπορούμε να αναλύσουμε τη σημασία του σε επίπεδο τακτικής, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι αρχηγός, ηγέτης. Δεν θα σας πω ποιος θα παίξει στη θέση του».

Νωρίτερα δεν δίστασε να μιλήσει και για τους διαιτητές:

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος ως τώρα για να τσακωθώ με οποιονδήποτε. Το μόνο που πραγματικά με εκνεύρισε ήταν η αποβολή του Πελεγκρίνι στον αγώνα με την Ουντινέζε. Τι να κάνω όμως; Να πάω να τσακωθώ με τον διαιτητή, να αποβληθώ και να μην είμαι στον πάγκο στο ντέρμπι; Επρεπε να ελέγξω τον θυμό μου. Ο διαιτητής έκανε μια μαλ@@@ επειδή είναι νεαρός, θα βελτιωθεί στη συνέχεια».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λάτσιο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ