Ο επιθετικός της Τσέλσι σκόραρε για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ. Mετά από μισό χρόνο και 8 μήνες. Mετά την τελευταία φορά στο Στάμφορντ Μπριτζ, κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του. Αν και ο Βέρνερ είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία στο 72ο λεπτό. Μία από εκείνες τις κλασικές πλέον που χάνει.  Τελικά ο Γερμανός βρήκε […]

Ο επιθετικός της Τσέλσι σκόραρε για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ. Mετά από μισό χρόνο και 8 μήνες. Mετά την τελευταία φορά στο Στάμφορντ Μπριτζ, κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του.

Αν και ο Βέρνερ είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία στο 72ο λεπτό. Μία από εκείνες τις κλασικές πλέον που χάνει.  Τελικά ο Γερμανός βρήκε δίχτυα στο 84′.

Ο Τίμο Βέρνερ μετράει ήδη 14 γκολ και 16 ασίστ σε 60 εμφανίσεις με τη φανέλα της Τσέλσι. Και αν συμπεριλάβει κανείς τα γκολ που του ακυρώθηκαν χωρίς να είναι φταίει, τότε γίνεται κατανοητό πως ο Τούχελ διαθέτει έναν στράικερ που μπορεί να βοηθήσει με αρκετούς τρόπους την επιθετική λειτουργία των «μπλε».

Ναι, δεν κάνουμε πλάκα. Απλά θέλει λίγο χρόνο ακόμη ή ίσως λίγη λιγότερη πίεση. Θα αρχίσει και πάλι να σκοράρει. Θα το δείτε…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ