Η Μίλαν σκέφτεται το μέλλον της και επενδύει σε νέους ποδοσφαιριστές.

Η Μίλαν είδε το ταλέντο και το πήρε! Ο ιταλικός σύλλογος απέκτησε τον Μάρκο Λάζετιτς, έναν νέο πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός είναι Σέρβος στην καταγωγή και είναι 18 ετών, καθώς έχει γεννηθεί στις 22 Ιανουαρίου 2004. Ο Λάζετιτς, αφήνει την πατρίδα του και τον Ερυθρό Αστέρα και μετακομίζει στην Ιταλία για χάρη της Μίλαν! Θα φορά τη φανέλα της ιταλικής ομάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, καθώς υπέγραψε με τους “ροσονέρι” συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2026. Το κόστος της μεταγραφής του υπολογίζεται περίπου στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Το καλύτερο δώρο του επιφύλασσε η Μίλαν για τα γενεθλιά του που ήταν πριν λίγες μέρες. Η ενηλικίωση του Σέρβου συνδυάστηκε με μία σπουδαία μεταγραφή. Πρόκειται για μια ιστορική ομάδα, που μόνο που υπάρχει στο ρόστερ της ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Ολιβιέ Ζιρού, ο πιτσιρικάς έχει να μάθει και να δει πολλά για τη θέση του επιθετικού. Δεν είναι και λίγο να είναι συμπαίκτες σου αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές.

Ο Λάζετιτς, είναι διεθνής με την εθνική νέων της Σερβίας και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ερυθρού Αστέρα. Μετά από έναν εξάμηνο δανεισμό στην Γκράφιτσαρ (ομάδα β΄ κατηγορίας) πέρυσι, φέτος κατέγραψε 16 συμμετοχές με το σύλλογο του Βελιγραδίου, πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ