Ο Αλέσιο Ρομανιόλι είναι έτοιμος να «αποχαιρετήσει» την Μίλαν, αλλά εκείνη δεν την νοιάζει.

Μια κίνηση που ίσως δεν περίμεναν πολλοί αό τη Μίλαν. Το συμβόλαιό του Αλέσιο Ρομανιόλι λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ο Ιταλός αμυντικός αγωνίζεται από το 2015 στην ομάδα του Μιλάνου. Μάλιστα, αυτή την περίοδο φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, κατι ιδιαίτερα τιμητικό όπως έχει πει.

Ωστόσο, παρά το ότι είναι και «captain» αλλά και ότι πραγματοποιει πολύ σπουδαίες εμαφνίσεις με τους Μιλανέζους, η διοίκηση της ιταλικής ομάδας δεν τον έχει προσεγγίσει για να ανανεώσει. Ένα γεγονός που προκαλεί την «ξενέρα» του ίδιου αλλά και την έκπληξη των φιλάθλων.

Ο Αλέσιο Ρομανιόλι όμως δε σκοπεύει να σκάσει. Έτσι, όπως φαίνεται έχει βρει τον επόμενο σταθμός της καριέρας του. Για ιταλική ομάδα πρόκειται και τη Λάτσιο, συγκεκριμένα.

Οι «Αετοί» του προσφέρουν ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Αυτό, εμπεριέχει ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 3εκατ. ευρώ. συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων! Ο 27χρονος Ιταλός όπως όλα δείχνουν θα απαντήσει θετικά και η Μίλαν δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ