Η Γουλβς άνοιξε το σκορ στο 62ο λεπτό στην έδρα της Σαουθάμπτον με ασίστ του Ζοζέ Σα, με τον πρώην κίπερ του Ολυμπιακού να τροφοδοτεί τον Ραούλ Χιμένες και τον Μεξικανό να βρίσκει το δρόμο με τα δίχτυα μετά από εκπληκτική ενέργεια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σα έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας. Που βγάζει ασίστ […]

Η Γουλβς άνοιξε το σκορ στο 62ο λεπτό στην έδρα της Σαουθάμπτον με ασίστ του Ζοζέ Σα, με τον πρώην κίπερ του Ολυμπιακού να τροφοδοτεί τον Ραούλ Χιμένες και τον Μεξικανό να βρίσκει το δρόμο με τα δίχτυα μετά από εκπληκτική ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σα έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας. Που βγάζει ασίστ στην φετινή Premier League, με τον Πορτογάλο να κάνει μάλιστα και μία σπουδαία επέμβαση στο 76ο λεπτό. Και να κρατάει το μηδέν στην εστία του, για να μείνει το 1-0 για τους λύκους μέχρι το φινάλε . Και να τους χαρίσει ένα πολύτιμο τρίποντο στο “Σεντ Μέρις“.

Και με τη συγκεκριμένη ασίστ. O Σα βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπροστά από ονόματα που… τρομοκρατούν! Μέχρι στιγμής στη φετινή Premier League. Kανένας εκ των Ρονάλντο, Ντε Μπρόινε, Μανέ και Μπρούνο Φερνάντες δεν έχουν δημιουργήσει κάποιο γκολ για την ομάδα τους, κάτι που τοποθετεί τον Σα πιο πάνω στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ