Ήρθαν ισόπαλες και θα παίξουν επαναληπτικό στο Γούλβερχαμπτον.

Ο τρίτος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας FA Cup ξεκίνησε μαζί με το νέο έτος, με τη συμμετοχή και των είκοσι ομάδων της Premier League.

Επίσης, αγωνίζονται οι 24 ομάδες της Championship και οι υπόλοιπες θέσεις συμπληρώνονται από συλλόγους της τρίτης, της τέταρτης και της πέμπτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Στο πλαίσιο του τρίτου γύρου, στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ και η Γουλβς έδωσαν «μάχη» για τη νίκη-πρόκριση στους «32», αλλά δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους στο πρώτο ματς.

Αναδείχθηκαν ισόπαλες, 2-2, και σύμφωνα με τον κανονισμό της αγγλικής ομοσπονδίας θα δώσουν επαναληπτικό.

Οι «λύκοι» προηγήθηκαν στο 26’ με τον Γκονσάλο Γκουέδες, αλλά ο Ντάργουιν Νούνιες στο 45’ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο 52’ έφεραν τα πάνω-κάτω για τους «κόκκινους».

Ωστόσο, οι παίκτες του Γιούλεν Λοπετέγκι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ισοφάρισαν στο 66’ με τον Χουάνγκ Χι Τσαν κι έστειλαν τις δύο ομάδες στην έδρα τους, στο «Μολινό», για να κριθεί η πρόκριση.

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ (85΄Γκόμες), Μάτιπ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο (75΄Έλιοτ), Χέντερσον (68΄Κεϊτά), Τιάγκο, Σαλάχ (84΄Ντόουκ), Χάκπο (85΄Τσάμπερλειν), Νούνιες.

Γουλβς (Λοπετέγκι): Σάρκιτς, Λεμπίκισα (68΄Σεμέδο), Κόλινς, Τότι, Τζόνι, Ρούμπεν Νέβες (63΄Χουάνγκ), Χοτζ, Τραορέ, Νουρι (73΄Μπουένο), Γκέδες (63΄Γκέδες), Χιμένες (63΄Κούνια).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του Τότι:



2-2 με διπλή κόντρα ο Χουάνγκ:




Διατηρεί το προβάδισμα ο Άλισον:




2-1 ο Σαλάχ μετά το λάθος του Τότι:




Υποδειγματικό πλασέ του Νούνιεζ για το 1-1:




Μεγάλη επέμβαση του Άλισον σε σουτ του Γκέδες:




Απίστευτο λάθος του Άλισον, 0-1 ο Γκέδες:




Απειλεί από νωρίς ο Χάκπο:



GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ