Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενήθηκε από την Μπρέντφορντ για το αναβληθέν ματς της 17ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επέστρεψαν στις νίκες, καθώς επικράτησαν 3-1 των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο που την οδηγεί πιο κοντά στην τέταρτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος και τους ομίλους του Champions League. Όμως, […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενήθηκε από την Μπρέντφορντ για το αναβληθέν ματς της 17ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επέστρεψαν στις νίκες, καθώς επικράτησαν 3-1 των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο που την οδηγεί πιο κοντά στην τέταρτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος και τους ομίλους του Champions League.

Όμως, η νίκη αυτή έχει και ιστορική σημασία για την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ! Γιατι; Θα σας πούμε αμέσως. Έγινε η πρώτη ομάδα επί εποχής Premier League που φτάνει τις 300 εκτός έδρας νίκες! Αν αναλογιστεί κανείς ότι το αγγλικό πρωτάθλημα, είναι κατά τη πλειοψηφία το καλύτερο παγκοσμίως, τότε καταλαβαίνει και την αξία του επιτεύγματος των «Κόκκινων Διαβόλων».

Να σημειώσουμε πως πίσω από την Γιουνάιτεντ βρίσκεται η Τσέλσι (259 νίκες). Ενώ, την πεντάδα σε αυτή την ιδιαίτερη λίστα συμπληρώνουν οι Άρσεναλ (246), Λίβερπουλ (239) και Μάντσεστερ Σίτι (188).

300 – @ManUtd have won their 300th Premier League away game, the first team to reach the milestone in the competition:

300 – Manchester United
259 – Chelsea
246 – Arsenal
239 – Liverpool
188 – Manchester City

Stomping. pic.twitter.com/DVrYouNNzg

— OptaJoe (@OptaJoe) January 19, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ