Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδέχεται να βρίσκονται από το καλοκαίρι δύο παλιοί γνώριμοι.

Δύο παλιοί γνώριμοι φαίνεται πως θα ξανασμίξουν το καλοκαίρι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο λόγος για τους Μαουρίσιο Ποκετίνο και τον Χάρι Κέιν. Θυμίζουμε ότι ήταν μαζί στην Τότεναμ!

Σύμφωνα με την Telegraph, αναμένεται ο Αργεντινός προπονητής και ο Άγγλος επιθετικός να βρεθούν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο κόουτς της Παρί Σεν Ζερμέν είναι το φαβορί για να καθίσει στον πάγκο των “Κόκκινων Διαβόλων” από τη νέα σεζόν! Μάλιστα, για να υπογράψει έχει θέσει ως όρο να αποκτηθεί και ο Άγγλος στράικερ.

Οι δύο άνδρες είχαν εξαιρετική σχέση κατά τη συνεργασία τους στα “σπιρούνια”. Ο Λατίνος κόουτς συνέβαλε ώστε να εξελιχθεί ο Κέιν σε ένα από τους καλύτερους επιθετικούς! Μπορεί να μην κατέκτησε κάποιο τίτλο, αλλά έφθασε στον τελικό του Champions League το 2019. Εκεί ηττήθηκαν από την Λίβερπουλ με 2-0.

Η Τότεναμ φημίζεται για τις δύσκολες διαπραγματεύσεις, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει το χατήρι του Ποκετίνο! Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν, με τα “σπιρούνια” να ζητούν από τους “πολίτες ” πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ