Συνεχίζουν οι «κόκκινοι διάβολοι».

Με τη συμμετοχή 92 επαγγελματικών ομάδων διεξάγεται και φέτος το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ο τροπαιούχος θα εξασφαλίσει την έξοδo στο Europa Conference League.

Το πρώτο EFL Cup διοργανώθηκε τη σεζόν 1960-1961.  Κάτοχος του τίτλου, από πέρυσι, είναι η Λίβερπουλ. Φέτος, έχουμε φθάσει αισίως στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Στο Ολντ Τράφορντ τέθηκαν αντιμέτωπες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άστον Βίλα, έχοντας αμφότερες στόχο την πρόκρισή τους στους «16».

Στην Premier League οι «χωριάτες» επικράτησαν φέτος εντός έδρας με 3-1 των «κόκκινων διαβόλων». Τώρα, oι παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ πήραν τη… ρεβάνς, με 4-2.

Το στείρο πρώτο ημίχρονο δεν προμήνυε τι θα γίνει στο δεύτερο, στο οποίο «έβρεξε» γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 48’ ο Όλι Γουάτκινς, για να ισοφαρίσει μόλις ένα λεπτό μετά ο Άντονι Μαρσιάλ.

Άτυχος στάθηκε ο Ντιόγκο Ντάλοτ στο 61’, καθώς σημείωσε αυτογκόλ. Ωστόσο, ο Μάρκους Ράσφορντ έφερε το ματς στα ίσα στο 67’.

Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν εκείνος που έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» στο 78’. Πέτυχε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων κι άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντουμπράβκα, Νταλότ, Μαγκουάιρ, Λίντελεφ, Μαλάσια, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Φερνάντες, Φαν ντε Μπεκ, Ράσφορντ, Μαρσιάλ.

Άστον Βίλα: Όλσεν, Γιανγκ, Κόνσα, Τσέιμπερς, Αουγκούστινσον, Λουίζ, Καμάρα, Μακγκίν, Ράμσεϊ, Γουότκινς, Ινγκς.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ