Δύσκολα έχει ξεκινήσει η χρονιά για τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος σταρ πέρασε πρόσφατα την περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Λίγα 24ωρα έχει που επέστρεψε στη διάθεση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο και στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.  Μετά από περίπου ενάμιση μήνα, είναι στη διάθεση των Παριζιάνων. Ο Λιονέλ Μέσι δε θα είναι στη διάθεση του […]

Δύσκολα έχει ξεκινήσει η χρονιά για τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος σταρ πέρασε πρόσφατα την περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Λίγα 24ωρα έχει που επέστρεψε στη διάθεση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο και στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν. 

Μετά από περίπου ενάμιση μήνα, είναι στη διάθεση των Παριζιάνων. Ο Λιονέλ Μέσι δε θα είναι στη διάθεση του προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι. Έτσι, θα χάσει τις δύο αναμετρήσεις με τη Χιλή (28 Ιανουαρίου) και την Κολομβία (2 Φεβρουαρίου), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Η Αργεντινή έχει ήδη προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ, οπότε έκριναν να μη συμπεριληφθεί ο «Λίο» στην αποστολή.

Δεδομένης της αγωνιστικής απραξίας του, θεώρησαν προτιμότερο να μείνει στο Παρίσι και να προετοιμαστεί, να βρει ρυθμό και να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεμς, για τη Ligue 1.

«Μου πήρε περισσότερο από όσο νόμιζα, αλλά έχω σχεδόν συνέλθει και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο. Προπονούμαι αυτές τις μέρες για να είμαι 100%. Έρχονται πολύ ωραίες προκλήσεις φέτος και ελπίζω να μπορούμε να ξαναδούμε ο ένας τον άλλον πολύ σύντομα», είχε πει ο Μέσι για τον κορωνοϊό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ