Ο Ολυμπιακός πήγε στην Λειβαδιά για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 στο Κύπελλο Ελλάδας, με πολλες αλλαγές απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο Μαρτίνς θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίχτες, και άνοιξε αρκετά το ροτέισον. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σαμάσα, Βλάχος, Νίκας, Τσάπρας, Νίλι, Μεχία, Λιάγκας, Παναγιώτου, Βρακάς, Λινάρδος, Πολέτο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, […]

Ο Ολυμπιακός πήγε στην Λειβαδιά για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 στο Κύπελλο Ελλάδας, με πολλες αλλαγές απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο Μαρτίνς θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίχτες, και άνοιξε αρκετά το ροτέισον.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σαμάσα, Βλάχος, Νίκας, Τσάπρας, Νίλι, Μεχία, Λιάγκας, Παναγιώτου, Βρακάς, Λινάρδος, Πολέτο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Κούντε, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Αλγκασίμ Μπα, Τικίνιο.

Ο Λεβαδειακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, βρήκε δύο γκολ από νωρίς και έχασε αλλά δύο, απέναντι στην αεράμυνα του φιλοξενούμενου. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ανέβηκε ο πρωταθλητής και έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες και μείωσε με τον Σεμέδο. Ο Πορτογάλος που δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός δίκαια προηγείται 2-1 του Ολυμπιακού. Ο Πολέτο έκανε το 1-0 στο 3′, και αμέσως μετά από τρία λεπτά ο Παναγιώτου έκανε το 2-0 στο 6′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Στην συνέχεια ο Σεμέδο μείωσε στο 26ο λεπτό.

Αντιγραφή του πρώτου ημιχρόνου και το δεύτερο. Ο Λεβαδειακός βρήκε το τρίτο γκολ και ο Ολυμπιακός γρήγορα βρήκε αντίδραση και μείωσε σε 3-2. Η εικόνα των ομάδων παρέμεινε όπως και στο πρώτο μέρος. Στην πίεση ο φιλοξενούμενος με πολύ κατοχή αλλά πολύ επικίνδυνος στην κόντρα ο γηπεδούχος.

Στο 61ο λεπτό ο Χάμοντ με σέντρα βρήκε τον Δούμτσιο που με κεφαλιά έκανε το 3-1. Στο 63΄ η σειρά του Ολυμπιακού. Ο  Ονιεκούρου έβγαλε παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά, στον Ρόνι Λόπες, δεν άφησε περιθώρια στον Σαμασά.

Ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά τις σπατάλησε. Μοιραίος ο Τικίνιο!

Για μια ακόμα φορά απογοήτευσε ο Ονιεκόρου. Αν δεν μπορεί ούτε με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, τότε πότε;

Τέλος στο αήττητο εντός Ελληνικών συνόρων.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ