Ο θρυλικός Γιόχαν Κρόιφ είχε προβλέψει ότι ο Λιονέλ Μέσι θα καταφέρει να γράψει ιστορία. Είχε δηλώσει πως ο Αργεντινός θα κατακτήσει επτά φορές το βραβείο της Χρυσής Μπάλας. Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και ο Λιονέλ Μέσι για 7η φορά στην καριέρα του (όλες ως παίκτης της Μπαρτσελόνα) κατέκτησε τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς […]

Ο θρυλικός Γιόχαν Κρόιφ είχε προβλέψει ότι ο Λιονέλ Μέσι θα καταφέρει να γράψει ιστορία. Είχε δηλώσει πως ο Αργεντινός θα κατακτήσει επτά φορές το βραβείο της Χρυσής Μπάλας.

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και ο Λιονέλ Μέσι για 7η φορά στην καριέρα του (όλες ως παίκτης της Μπαρτσελόνα) κατέκτησε τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς

Πριν από εννέα χρόνια, ο Γιόχαν Κρόιφ είχε προβλέψει ότι ο άλλοτε αστέρας της Μπαρτσελόνα και νυν της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι, θα έφτανε ακόμα και τις επτά Χρυσές Μπάλες στην καριέρα του.

«Ο Μέσι θα είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερος Χρυσές Μπάλες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ίσως, θα κερδίσει, πέντε, έξι ακόμα και επτά Χρυσές Μπάλες. Δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν αυτός ο παίκτης», είχε πει χαρακτηριστικά το 2012, ο σπουδαίος Ολλανδός.

Η στιγμή παράδοσης της Χρυσής Μπάλας στο Μέσι:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιόχαν Κρόιφ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ