O Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Κακά πρόσφεραν ανεπανάληπτες στιγμές με τη φανέλα της Ρεαλ Μαδρίτης. Λόγω των εορτών οι ομάδες συνηθίζουν να μοιράζουν ευχές. Μέρες που είναι βρήκαμε ένα αστείο περιστατικό που είχε συμβεί με τους δύο τότε συμπαίκτες! Το βρήκαμε και θελήσαμε να το μοιραστούμε μάζι σας για να γελάστε κι εσείς. Γιορτινές μέρες, […]

O Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Κακά πρόσφεραν ανεπανάληπτες στιγμές με τη φανέλα της Ρεαλ Μαδρίτης. Λόγω των εορτών οι ομάδες συνηθίζουν να μοιράζουν ευχές.

Μέρες που είναι βρήκαμε ένα αστείο περιστατικό που είχε συμβεί με τους δύο τότε συμπαίκτες! Το βρήκαμε και θελήσαμε να το μοιραστούμε μάζι σας για να γελάστε κι εσείς.

Γιορτινές μέρες, λοιπόν, και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Κακά θέλησαν να ευχηθούν στον κόσμο. Και ευχήθηκαν αλλά πρόσφεραν και γέλιο. Ο νυν άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε πρώτος το λόγο. Όμως ο Βραζιλιάνος έκανε τη δική του παρέμβαση. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον Πορτογάλο να ξεσπά σε γέλια. Το ίδιο κάνουν και όσο βρίσκονται εκέι. Όλοι εκτός από τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο πια άσο που δεν είχε καταλάβει τι γινόταν.

🎄😂

🎥 @realmadrid pic.twitter.com/6HSJf3Ieqb

— 433 (@433) December 24, 2021

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ