Μετά το παιχνίδι απέναντι στον  Βόλο ο Άρης μαζεύει τα κομμάτια του, ώστε να μην μείνει πίσω στην κούρσα της Super League.

Μετά το παιχνίδι απέναντι στον  Βόλο ο Άρης μαζεύει τα κομμάτια του, ώστε να μην μείνει πίσω στην κούρσα της Super League.

Ο Άλαν Πάρντιου επιχείρησε στην σημερινή προπόνηση των κιτρινόμαυρων να αλλάξει κάπως τα πράγματα, εφαρμόζοντας μία καινούργια τεχνική για τους παίκτες του Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν κανονικά όπως κάθε άλλη μέρα, με μία μόνο ιδιαιτερότητα.

Ο Άγγλος προπονητής είχε μαζί του video  από την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο, και έδειχνε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, σταματώντας μία- μία τις φάσεις σε κάθε παίκτη ξεχωριστά, Τα λάθη του στο παιχνίδι.

Και δεν μιλάμε απλώς για το σύνολο των λαθών και κάποιες γενικές φάσεις, αντίθετα μιλάμε για όλες τις φάσεις στις οποίες παίκτες του Άρη έκαναν λάθη.

Μία κατάσταση πρωτόγνωρη για τους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων οι οποίοι φαίνεται να κατάλαβαν και να τους άρεσε αυτή η όλη διαδικασία. Ο άλλος τεχνικός δείχνει να ξέρει να διαχειρίζεται ακόμη και τις ιδέες, ώστε να γίνουν επιμορφωτικές για τους παίκτες του, για να μπορέσει ομάδα να διορθώσει τα λάθη της και στην πράξη. Μένει να δούμε πως θα το εφαρμόσει και στον αγωνιστικό χώρο.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ