Η δουλειά ενός προπονητή δεν είναι εύκολη. Δεν πρέπει μόνο να δίνει οδηγίες στα ματς. Πρέπει να μοντάρει έτσι την ομάδα του, ώστε να μπορεί να φθάσει σε επιτυχίες. Η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες στην Premier League με μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι και, μάλιστα, εκτός έδρας. Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε με τα πλέον […]

Η δουλειά ενός προπονητή δεν είναι εύκολη. Δεν πρέπει μόνο να δίνει οδηγίες στα ματς. Πρέπει να μοντάρει έτσι την ομάδα του, ώστε να μπορεί να φθάσει σε επιτυχίες.

Η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες στην Premier League με μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι και, μάλιστα, εκτός έδρας. Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε με τα πλέον κολακευτικά για τους Χάρι Κέιν και Ούγκο Λορίς.

Πρόκειται, άλλωστε, για παίκτες-«κλειδιά» για την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου, έτσι όπως την έχει φτιάξει ο 52άχρονος προπονητής.

«Υπάρχει ένας αθλητικός διευθυντής στην Ιταλία, ο Πανταλέο Κορβίνο. Αυτός λέει πως μπορείς να κάνεις λάθος με τη γυναίκα σου αλλά όχι με τον επιθετικό σου ή με τον τερματοφύλακά σου. Αυτή είναι η καλύτερη φράση για να αντιληφθεί κάποιος το ποδόσφαιρο, για να “χτίσει” μια ομάδα», εξήγησε μετά το μεγάλο «διπλό» της Τότεναμ στο «City of Manchester Stadium».

Όπως πρόσθεσε, τόσο ο Κέιν όσο και ο Λορίς είναι ακρογωνιαίοι λίθοι στο παιχνίδι των «σπιρουνιών». «Μιλάμε για δύο σημαντικούς παίκτες με καλή εμπειρία», κατέληξε.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ