To θέμα του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας μένει ακόμα ανοιχτό. Οι άνθρωποι της ΕΠΟ ψάχνουν στην αγορά για να βρουν τον ιδανικό να αναλάβει την Εθνική. Πολλά ονόματα ακούγονται καθημερινά. για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Οι γνώριμοι στα ελληνικά γήπεδα Χιμένεθ και Σάντος ακόυγονται αρκετά συχνά. Ένα ακόμα όνομα σε αυτή τη πλούσια λίστα […]

To θέμα του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας μένει ακόμα ανοιχτό. Οι άνθρωποι της ΕΠΟ ψάχνουν στην αγορά για να βρουν τον ιδανικό να αναλάβει την Εθνική. Πολλά ονόματα ακούγονται καθημερινά. για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Οι γνώριμοι στα ελληνικά γήπεδα Χιμένεθ και Σάντος ακόυγονται αρκετά συχνά.

Ένα ακόμα όνομα σε αυτή τη πλούσια λίστα φαίνεται ότι προοστέθηκε. Ποιο είναι αυτό; Ο Τζιάνι Ντε Μπιάζι! Ο Ιταλός τεχνικός δείχνει να αρέσει στους ανθρώπους της ΕΠΟ. Ο Ντε Μπιάζι οδήγησε την εθνική Αλβανίας στην τελική φάση του Euro 2016. Μοιάζει καλή περίπτωση για να αντικαταστήσει τον Τζον Φαν’τ Σχιπ! Αυτή τη στιγμή εκτιμούν ότι η περίπτωση του Ιταλού μοιάζει η ιδανική λύση για το «γαλανόλευκο» πάγκο!

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ