Η Λίβερπουλ θα προσεγγίσει το Europa League με τον σωστό τρόπο και θα σεβαστεί την διοργάνωση. όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Κλοπ: «Η Λίβερπουλ δείξει σεβασμό στο Europa League» – Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει δυναμικά στην φετινή Premier League. Και κατά πολλούς είναι μία εκ των διεκδικητών.

Η Λίβερπουλ θα προσεγγίσει το Europa League με τον σωστό τρόπο και θα σεβαστεί την διοργάνωση. όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Πρώτα και κύρια, νομίζω ότι πρέπει να βεβαιωθούμε ότι όλοι σεβόμαστε τον ανταγωνισμό. Mε τον σωστό τρόπο. Oτι σεβόμαστε τους αντιπάλους με τον σωστό τρόπο». Eίπε στο TNT Sports ο Γερμανός προπονητής και συνέχισε:

«Θα ήθελα πολύ να πάω στον τελικό, προφανώς. Αλλά δεν έχω ιδέα αν μπορούμε να το φτάσουμε. Γιατί θα υπάρχουν πολλές φανταστικές ομάδες ανάμεσα σε εμάς. Και αυτόν τον στόχο. Οπότε πρέπει να φροντίσουμε να αποδώσουμε».

Η Λίβερπουλ αρχίζει την πορεία της στο Europa League κόντρα στην ΛΑΣΚ Λίντζ στην Αυστρία την Πέμπτη πριν υποδεχτεί τη Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα την Κυριακή.

Ο Κλοπ είπε ότι, ενώ τα ταλέντα που έρχονται από την ακαδημία της Λίβερπουλ. Σημαίνει ότι το μέλλον είναι λαμπρό για τον σύλλογο. Δεν θα χρησιμοποιούσε το Europa League ως πεδίο δοκιμασίας για νεαρούς παίκτες.

«Έχουμε πραγματικό ταλέντο εκεί, αλλά δεν είναι πειραματικό. Πιστεύω ότι αν δεν χτυπηθούμε από έναν σοβαρό τραυματισμό. Τότε θα πρέπει να έχουμε αρκετούς παίκτες. Για να παρατάξουμε μια κορυφαία ομάδα τόσο την Πέμπτη. Οσο και την Κυριακή. Και αυτό είναι ο στόχος μας» κατέληξε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ