Νέα αναβολή αναμένεται να υπάρξει στη σέντρα της Super League 2, η οποία έχει οριστεί στις 17 Οκτωβρίου. Καθώς οι ομάδες που επηρεάζονται από τη δικαστική διαμαχή ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη λίγκα, κατέθεσαν έφεση κατά της απόφασης. Θυμίζουμε ότι οι βυσσινί είχαν καταθέσει έφεση κατά της απόφασης να κάνουν χωρίς περιορισμούς μεταγραφές οι ομάδες. […]

Νέα αναβολή αναμένεται να υπάρξει στη σέντρα της Super League 2, η οποία έχει οριστεί στις 17 Οκτωβρίου. Καθώς οι ομάδες που επηρεάζονται από τη δικαστική διαμαχή ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη λίγκα, κατέθεσαν έφεση κατά της απόφασης.

Θυμίζουμε ότι οι βυσσινί είχαν καταθέσει έφεση κατά της απόφασης να κάνουν χωρίς περιορισμούς μεταγραφές οι ομάδες. Που δεν είχαν εξασφαλίση άδεια από την ΕΠΟ, την οποία και κέρδισαν.

Η ΕΠΟ ανακάλεσε τα δελτία έξι ΠΑΕ, συγκεκριμένα των Πανσερραϊκού, Καλλιθέας, Αιγάλεω, Απόλλων Πόντου, Αστέρα Βλαχιώτη και Ολυμπιακού Βολου. Ορισμένες από αυτές τις ομάδες άσκησαν έφεση σήμερα (11/10), ενώ οι υπόλοιπες αναμένεται να το κάνουν αύριο (12/10).

Η καθυστέρηση της έκδοσης των αποφάσεων οδηγεί στην περαιτέρω καθυστέρηση του ορισμού των αγώνων, με αποτέλεσμα να πάει πίσω η διεξαγωγή της σέντρας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ