O Tζέιμι Κάραχερ μετά το πέρασμα του από την Λίβερπουλ συνεχίζει με πλούσια καριέρα στο Skysports ως σχολιαστής ποδοσφαίρου. Παρέα με τον “φίλτατο” Γκάρι Νέβιλ. H σχέση του Κάραχερ με τον Λιονέλ Μέσι δεν πρέπει να είναι και πολύ καλή τελευταια. Λίγο η πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα, που ο Βρετανός ήταν “λαλίστατος” στα σχόλια του, […]

O Tζέιμι Κάραχερ μετά το πέρασμα του από την Λίβερπουλ συνεχίζει με πλούσια καριέρα στο Skysports ως σχολιαστής ποδοσφαίρου. Παρέα με τον “φίλτατο” Γκάρι Νέβιλ.

H σχέση του Κάραχερ με τον Λιονέλ Μέσι δεν πρέπει να είναι και πολύ καλή τελευταια. Λίγο η πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα, που ο Βρετανός ήταν “λαλίστατος” στα σχόλια του, λίγο και η 11άδα με τους κορυφαίους, από την οποία έλειπε ο Αργεντίνος πρόσφατα.

Ε, δεν θέλει και πολύ.

«Θεωρούσα ότι δεν ήταν καλή μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν και έλαβα ένα προσωπικό μήνυμα στο Instagram όπου με αποκαλούσε… γάιδαρο! Ο Λιονέλ Μέσι βλέπει την εκπομπή μας! Σε αγαπώ, ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών, όμως, δεν θα άφηνα εκτός τον άνθρωπό μου, τον Μο Σαλάχ» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος αναφερόμενος στον Αργεντινό αστέρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ