Πριν από λίγες μέρες το παιχνίδι ανάμεσα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Λέστερ σημαδεύτηκε από μια εισβολή.

Πριν από λίγες μέρες το παιχνίδι ανάμεσα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Λέστερ σημαδεύτηκε από μια εισβολή. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν 4-1 των «αλεπούδων» και προκρίθηκαν στους «16» του FA Cup.

Πέρα λοιπόν από τα πολλά γκολ και το θέαμα, είχαμε και «επεισόδια» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στα 82 δευτερόλεπτα η Νότιχγαμ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Ενώ οι παίκτες των γηπεδούχων πανηγύριζαν την επίτευξη του τρίτου τέρματος, ένα οπαδός της Λέστερ εισέβαλε στον αγωνσιτικό χώρο. Ξεκίνησε να χτυπά τους πα΄ντες προς κάθε κατεύθυνση. Οι φρουροί καθυστέρησαν να επέμβουν με αποτέλεσμα ο οπαδός να χτυπήσει πολλούς ποδοσφαιριστές.

Τελικά επενέβησαν οι stewards και τον συνέλαβαν. Προφανώς δεν θα το άφηναν έστι στην Αγγλία το περιστατικό αυτό. Όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, ο «εισβολέας» συνελήφθη και έχει ήδη τιμωρηθεί από τη Λέστερ με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για το υπόλοιπο της ζωής του.

Η υπόθεση όμως δεν κλείνει εκεί. Καθώς το δικαστήριο του Νότιγχαμ τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, ενώ του απαγορεύθηκε να παρακολουθεί δια ζώσης ποδοσφαιρικούς αγώνες για δέκα χρόνια!

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ