Ο Σαλάχ τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή. Όλοι βάρεσαν πίεση όταν είδαν τον Αιγύπτιο να μην μπορεί να συνεχίσει. Η σκέψη όλων πήγε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αρμάδα του Κλοπ  ήθελε τον 2ο τίτλο της σεζόν μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Μάλιστα η μοίρα το έφερε έτσι και αντιμετώπισε και για τον 2ο τιτλο την ίδια αντίπαλο.

Η Λίβερπουλ επέστρεψε σε τελικό μετά από 10 χρόνια απουσίας και θα διεκδικήσει το πρώτο της τρόπαιο στο θεσμό μετά από το 2006. Από την άλλη πλευρά η Τσέλσι έφτασε στο τρίτο σερί τελικό FA Cup. Βγήκε χαμένη στους προηγούμενους δύο, απο  Λέστερ (0-1 / 2021) και Άρσεναλ (1-2 / 2020), και δεν άλλαξε η τύχη της ούτε στον τρίτο.

Μάλιστα έχασε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και πριν λίγο καιρό στον τελικό του Λιγκ Καπ. Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό.

Ο 141ος τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας πήγε στα πέναλτι, και ο Κώστας Τσιμίκας ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και χάρισε στην Λίβερπουλ το Κύπελλο!

Ο Σαλάχ τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή. Όλοι βάρεσαν πίεση όταν είδαν τον Αιγύπτιο να μην μπορεί να συνεχίσει. Η σκέψη όλων πήγε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αιγύπτιος άσος  με δηλώσεις του ανακούφισε τους φίλους της ομάδας, λέγοντας ότι θα δώσει το παρών στον τελικό.

«Αν θα είμαι ΟΚ για τον τελικό; Ναι, είμαι μια χαρά»

Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως μάλλον θα προφυλαχτεί στον εκτός έδρας αγώνα με την Σαουθάμπτον την ερχόμενη Τρίτη για την 37η.




 

Ο Τσιμίκας με δικό του πέναλτι δίνει το τρόπαιο στη Λίβερπουλ




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ