Mια απίστευτη ιστορία θέλησε να μοιραστεί ο Ζεράρ Πικέ.

Mια απίστευτη ιστορία θέλησε να μοιραστεί ο Ζεράρ Πικέ. Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα έκανε κάτι ασυνήθιστο και παράλληλα τρελό θα λέγαμε για να γλιτώσει από την Αστυνομία.

Τότε βέβαια ήταν και πολύ νέος, σε ηλικία μόλις 20 ετών και δεν φορούσε τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» αλλά αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

“Πέρασα ένα κόκκινο φανάρι και με σταμάτησε η αστυνομία. Ήταν το έτος πριν πάω στη Μπάρτσα. Ξαφνικά φυσάω, βγαίνω θετικός και βρίσκομαι σε ένα αστυνομικό βαν με χειροπέδες και πηγαίνω στη φυλακή. Όλο το μεθύσι με άφησε ξαφνικά. Η καριέρα μου πήγαινε στο διάολο. Εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι “Τι στο διάολο συμβαίνει;” Σου δίνουν την τσάντα για να βάλεις ό,τι έχεις [μέσα] και με πήγαν σε ένα δωμάτιο. Ο αστυνομικός έφυγε για μια στιγμή και ήμουν απελπισμένος. Μου είχαν απομείνει μερικά νομίσματα. Πριν από λίγο καιρό μου είχαν πει ότι αν έγλυφες τα κέρματα δεν θα έβγαινες θετικός. Άρχισα να τα γλύφω. Από θαύμα σώθηκα από αυτό. Αμφιβάλλω ότι οφειλόταν στα κέρματα. Αντί για πάω στο σπίτι, πήγα στο καζίνο με ταξί”, αποκάλυψε ο Ζεράρ Πικέ στο κανάλι YouTube The Wild Project.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ