Ο κορωνοϊός είναι εδώ και δύο χρόνια στη ζωή μας. Μπορεί να έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας, ωστόσο όχι τα όνειρα και τη ψυχή μας. Ποιός είπε ότι αν ευχηθείς κάτι εν μέσω πανδημίας, δε θα γίνει; Και, ποιός είπε ότι αν ζητήσεις κάτι από τους παίκτες της Νάπολι ότι δε θα το κάνουν; Έτσι, […]

Ο κορωνοϊός είναι εδώ και δύο χρόνια στη ζωή μας. Μπορεί να έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας, ωστόσο όχι τα όνειρα και τη ψυχή μας. Ποιός είπε ότι αν ευχηθείς κάτι εν μέσω πανδημίας, δε θα γίνει; Και, ποιός είπε ότι αν ζητήσεις κάτι από τους παίκτες της Νάπολι ότι δε θα το κάνουν;

Έτσι, η ιταλική ομάδα αυτές τις γιορτινές μέρες έκανε πράξη την ευχή ενός μικρού θαυμαστή. Οι άνθρωποι της Νάπολι έφτιαξαν ένα εντυπωσιακό video. Σε αυτό οι παρτενοπέι μοίρασαν χριστουγεννιάτικες ευχές και δημιούργησαν μία πολύ όμορφη ιστορία.

Στο συγκεκριμένο video, ο χρόνος γυρίζει πίσω. Συγκεριμένα, στο lockdown του 2020, με μία μητέρα να υπόσχεται στο παιδί της πως σε έναν χρόνο από τότε, θα έχει τη δυνατότητα να καλέσει όποιον θέλει για δείπνο μαζί τους. Ο πιτσιρικάς επιλέγει παίκτες της αγαπημένης του Νάπολι.

 Ο μικρός Σαλβατόρε, έναν χρόνο μετά βλέπει την επιθυμία του να γίνεται πράξη. Χτυπούν την πόρτα του σπιτιού της οικογένειας για να κάνουν ρεβεγιόν όλοι μαζί, τρεις παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Πιο συγκεκριμένα οι Τζοβάνι Ντι Λορέντσο, Πιοτρ Ζιελίνσκι και Νταβίντ Οσπίνα.

Φυσικά, δεν πηγαίνουν με άδεια χέρια. Μεταξύ των δώρων είναι και φανέλες της Νάπολι, για να ακολουθήσει ένα παραδοσιακό παιχνίδι τόμπολα με μαζεμένη όλη την οικογένεια. Αυτό είναι μια απόδειξη ότι τα όνειρα, αργά η γρήγορα πραγματοποιούνται..

✨ Buon Natale! 🎄

💙 #ForzaNapoliSempre pic.twitter.com/LSHsSz4rEJ

— Official SSC Napoli (@sscnapoli) December 23, 2021

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ