Ο Ιράν Φερέιρα και τα Viral video του στα social media.

Το Tik Tok έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Εκατομμύρια βίντεο αναρτώνται κάθε μέρα. Διάσημοι και άσημοι μοιράζονται αστείες κυρίως στιγμές με τους ακόλουθούς τους.

Η ιστορία όμως αυτό του 20χρονου Βραζιλιάνου θα σε συγκινήσει. Ο Ιράν Φερέιρα λοιπόν στις 25 Μαρτίου του 2021 πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει ένα βίντεο που σουτάρει μια μπάλα. Που να ήξερε τι θα ακολουθούσε…

Κάποια στιγμή τα βίντεο που ανέβαζε τα πήραν χαμπάρι η διάσημες instagram pages, όπως για παράδειγμα το 433 και το Bleacher Report και η δημοτικότητά του έφθασε στα ύψη. Πολλές ομάδες ξεκίνησαν να το προσεγγίζουν για να φορά τη μπλούζα τους στα βίντεο που ανεβάζει στο Tik Tok.

Ο Ιράν Φερέιρα πέτυχε κάτι που μάλλον δεν φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Από μια κωμόπολη της Βραζιλίας βρέθηκε να φωτογραφίζεται με τον Νεϊμάρ και να υπογράφει τιμητικά  συμβόλαιο με την Βάσκο ντα Γκάμα. Αυτή τη στιγμή ο 20χρονος Βραζιλιάνος είναι φοβερά δημοφιλής, καθώς έχει 12 εκατομμύρια ακόλουθους στο Tik Tok και 9 εκατομμύρια στο instagram. Είναι αυτονόητο ότι τα βίντεο του γίνονται viral.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasco (@vascodagama)

@luvadepedreiro

♬ som original – Iran Ferreira (Lai)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ