Η κατάσταση στην ποδοσφαιρική ομάδα των Τρικάλων είναι τραγική.

Η κατάσταση στην ποδοσφαιρική ομάδα των Τρικάλων είναι τραγική! Εδώ και καιρό η ομάδα της Θεσσαλίας οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Η διοίκηση δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν αντεπεξέρχεται στις βασικές της υποχρεώσεις.

Χθες συνέβη ένα εντελώς προβληματικό επεισόδιο. Τι συνέβη; Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Νίκος Κεχαγιάς είχε λιποθυμικό επεισόδιο αλλά και εμετούς εν ώρα προπόνησης. Αμέσως, διακομίστηκε στο νοσοκομείο και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις πήρε εξιτήριο.

Η κατάσταση όπως σας είπαμε είναι πολύ δύσκολη. Το φαγητό πριν τους αγώνες έχει κοπεί. Δεν προσφέρονται ότε οι συνηθισμένες πίτσες. Πολλοί ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι. Τα χρήματα καθυστερούν να δοθούν και γίνονται προσπάθειες να καλυφθούν κάποια χρωστούμενα μέσω έναντι.

Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα των Τρικάλων που αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα επιβίωσης. Δεν έχουν ανα καλύψουν ούτε τα απαραίτητα, ούτε το το καθημερινό φαγητό τους. Απίστευτα και όμως αληθινά γεγονότα εν έτει 2022.

Το μόνο που έσπασε την καθημερινότητα αυτή είναι η χθεσινή ημέρα. Όπου λόγω της Τσικνοπέμπτης, η λέσχη φίλων του ΑΟΤ έκανε το τραπέζι στους παίκτες. Έκαναν BBQ και για λίγες ώρες στα Τρίκαλα υπήρχε ας πούμε μία ευχάριστη νότα. Αυτό ήταν η εξαίρεση, όμως.  Όλα αυτά συμβαίνουν και υπάρχουν σε μία ομάδα που αγωνίζεται στην επαγγελματική Super League 2. Σε μία κατηγορία στην οποία το καλοκαίρι τέθηκαν και κριτήρια ώστε να μπορεί να συμμετέχει κάποιος και να αποφευχθούν αυτά τα περιστατικά.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ