Η Γουέστ Χαμ είχε επικρατήσει της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, εκτός αγγλικών συνόρων με 2-0, και αυτό που έψαχνε απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης του βασικού Ταξιάρχη Φούντα, ήταν ακόμη ένα τρίποντο. Η ομάδα του Λονδίνου όμως παράλληλα ήθελε να σημειώσει την πρώτη νίκη στο σπίτι της, στην εποχή του Europa League σε ολόκληρη την ιστορία της. Ο […]

Η Γουέστ Χαμ είχε επικρατήσει της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, εκτός αγγλικών συνόρων με 2-0, και αυτό που έψαχνε απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης του βασικού Ταξιάρχη Φούντα, ήταν ακόμη ένα τρίποντο.

Η ομάδα του Λονδίνου όμως παράλληλα ήθελε να σημειώσει την πρώτη νίκη στο σπίτι της, στην εποχή του Europa League σε ολόκληρη την ιστορία της.

Ο στόχος τους επετεύχθη φέτος απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης.

Το ιστορικό βράδυ της Γουέστ Χαμ κύλησε ιδανικά. Ξεκίνησε με διαφορετική αύρα, και τελείωσε με μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, τα «σφυριά» παρουσίασαν και δημοσιοποίησαν για όσους δεν βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, το άγαλμα των Μάρτιν Πίτερς, Μπόμπι Μουρ και Τζεφ Χαρστ.

Των ηρώων της ομάδας! Που την  οδήγησαν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων, στον τελικό επί της Μόναχο 1960 με 2-0 το 1965 στο Wembley.

Χάρη σε δύο τέρματα του Σέλεϊ σε λιγότερο από 150 δευτερόλεπτα, με αρχηγό τον Μπόμπι Μουρ.

Πλέον, η πρόσοψή τους κοσμεί τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Γουέστ Χαμ. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές άλλωστε αποτελούν οδηγό για το μέλλον του Club.

O Σερ Τζεφ Χαρστ είναι ο μοναδικός που βρίσκεται ακόμη στην ζωή. Το ένδοξο παρελθόν της Γουέστ Χαμ δημιουργεί πλέον μία διαφορετική αίσθηση γύρω από το γήπεδο.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες και η ομάδα του πιθανώς το νιώθει ήδη. Είναι φανερό, το αισθάνονται. Και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να το αποδείξουν από μία εντός έδρας νίκη στο Europa League, για πρώτη φορά στα χρονικά!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ