Η Γουέιν Ρούνεϊ δεν αφήνει την Ντέρμπι, για χάρη της Έβερτον.

Τελικά ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης στον πάγκο της ΄Έβερτον; Φρανκ Λάμπαρντ και Γουέιν Ρούνεϊ ήταν τα ονόματα που ακούγονταν περισσότερο τις τελευταίες μέρες.

Ο ένας από τους δύο όμως βγαίνει από τις υποψηφίους αντικαταστάτες του Ράφα Μπανίτεθ. Ο λόγος για τον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος είναι προπονητής της Ντέρμπι. Η ομάδα του ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Championship, με -21 βαθμούς. Το έργο που είχε μπροστά του ήταν τρομερά δύσκολο. Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο έχει καταφέρει να φέρει την ομάδα στην πρωτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τεράστια προσπάθεια.

Αυτό δείχνει ότι δεν παρατάνε το όνειρο της παραμονής. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι πολλά. Η ομάδα βρίσκεται υπό καθεστώς προσωρινής διοίκησης, με πολλά οικονομικά προβλήματα και με ρόστερ 20 ποδοσφαιριστών.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, δε θέλει να αφήσει στη μέση αυτό που με κόπο έχει καταφέρει. Μολονότι, είναι οπαδός της Έβερτον δε θέλει να εγκαταλείψει στα μισά την ομάδα του.

«Η Έβερτον με προσέγγισε για την κενή θέση προπονητή, όμως αρνήθηκα» δήλωσε ο Άγγλος τεχνικός. «Πιστεύω πως μια μέρα θα γίνω προπονητής ομάδας της Premier League. Και αν είναι η Έβερτον στο μέλλον θα ήταν υπέροχο. Όμως έχω μια δουλειά να τελειώσω στη Ντέρμπι, που είναι πολύ σημαντική για εμένα. Ήταν μια δύσκολη επιλογή για εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 38χρονος Άγγλος τεχνικός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ