Προβλήματα έχουν προκύψει για Μάντσεστερ Σίτι μετά την πρόσφατη ήττα από την Τότεναμ και τις γκέλες που άφησαν την Λίβερπουλ να πλησιάσει.

Προβλήματα έχουν προκύψει για Μάντσεστερ Σίτι μετά την πρόσφατη ήττα από την Τότεναμ και τις γκέλες που άφησαν την Λίβερπουλ να πλησιάσει.με τους “Πολιτες” να δείχνουν πως έχουν αποσυντονιστεί και πως δεν έχουν ακόμη κλεισμένη την  Premier League.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μάλιστα δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε πως η Λίβερπουλ είναι οτι πιο δύσκολο έχει αντιμετωπίσει ποτέ.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουμε μαζί με την Λίβερπουλ. Έχω να δω χρόνια τέτοιον ανταγωνισμό. Σίγουρα η Λίβερπουλ είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει στα 12-13 χρόνια που είμαι προπονητής…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Το γεγονός πως παλεύω με αυτήν την ομάδα για τίτλους και είμαστε μαζί στην διεκδίκηση των τίτλων, μπορώ να πω πως είναι το μεγαλύτερη παράσημο στην καριέρα μου. Είτε στο τέλος κερδίσουμε εμείς, είτε όχι», είπε ο Ισπανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ