Με έβγαζαν φωτογραφία κάθε χρόνο όμως αυτό μου άρεσε επειδή ήξερα πώς θα κατέληγε... Με 30 γκολ.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν είχε ένα θεματάκι με το φαγητό, όμως αυτό δεν τον εμπόδιζε να είναι σούπερ παστελοτής και να κάνει απόσβεση των χρημάτων που έδωσαν οι ομάδες για να τον αποκτήσουν.

Ο Αργεντινός το πήρε απόφαση και στα 34 του θα κρεμάσει τη φανέλα του. Την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, 2021-2022, αποκάλυψε ο πατέρας του Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Ο πολύπειρος επιθετικός βρέθηκε στην Ίντερ Μαϊάμι, στο MLS. Στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των Ρίβερ Πλέιτ, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Μίλαν, Νάπολι και Τσέλσι.

Κατέκτησε τρόπαια σε Ισπανία και Ιταλία και αγωνίστηκε επί χρόνια στην Εθνική Αργεντινής. Έχει κατακτήσει τρόπαια τόσο στη La Liga όσο και στη Serie A.

Μην ξεχνάμε πως όταν μετακόμισε από τη Νάπολι στη Γιουβέντους, το 2016, είχε δαπανηθεί για χάρη του το ποσό των 90 εκατ. ευρώ, που τον έκανε τον πιο ακριβό ποδοσφαιριστή της Νότιας Αμερικής στην ιστορία.

Μίλησε για το θέμα των παραπανίσιων κιλών του με συνέντευξή του στο “Tyc Sports”.

“Η Γιουβέντους ήταν η ομάδα που είχε τις περισσότερες απαιτήσεις για τα κιλά μου. Με έβγαζαν φωτογραφία κάθε χρόνο όμως αυτό μου άρεσε επειδή ήξερα πώς θα κατέληγε… Με 30 γκολ.

Αρκετές φορές ρουφούσα την κοιλιά μου όταν έβγαζα φωτογραφίες”,

Δίλημμα “Ρονάλντο ή Μέσι” επέλεξε τον σούπερ σταρ της Παρί.

Προπονητές: “Οι τρεις καλύτεροι προπονητές που είχαν ήταν οι Σαμπέγια, Πελεγκρίνι και Σάρι.

Αφήνω στην άκρη τον Μαραντόνα, που είναι μία κατηγορία μόνος του, επειδή ήταν ο πρώτος που με κάλεσε στην εθνική Αργεντινής και θα του είμαι για πάντα ευγνώμων”.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ