Γιουβέντους και Ίντερ ήρθαν ισόπαλες στο Τορίνο.

Η Γιουβέντους και η Ίντερ τέθηκαν αντιμέτωπες στο «Allianz Stadium», στον πρώτο αγώνα τους για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας Coppa Italia.

Η ρεβάνς, στο Μιλάνο, θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου.

Στη Serie A η «μεγάλη κυρία» πανηγύρισε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια, με 2-0 στην έδρα της και με 1-0 εκτός έδρας. Τώρα, στο Τορίνο, δεν είχαμε νικητή, με τους δύο αντιπάλους να έρχονται ισόπαλοι, 1-1.

Στα τελευταία λεπτά πήραν τα… πάνω τους οι δύο ομάδες. Ο Χουάν Γκιγιέρμο Κουαντράδο άνοιξε το σκορ στο 83’, αλλά ήρθε ο Ρομέλου Λουκάκου στο 90’+5’ να ευστοχήσει σε πέναλτι και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια αποβλήθηκε, μαζί με τον συμπαίκτη του Σαμίρ Χαντάνοβιτς και τον αντίπαλο σκόρερ, Κουαντράδο, σε μια αναμέτρηση που τελείωσε με μεγάλη ένταση.

Γιουβέντους: Περίν, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Κουαδράδο, Φατζόλι (65′ Μιρέτι), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Ντι Μαρία (65′ Κιέζα), Βλάχοβιτς (74′ Μίλικ).

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο (81′ Ντάμφρις), Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (81′ Ασλάνι), Μχιταριάν, Ντιμάρκο (68′ Γκόσενς), Λαουτάρο (86′ Κορέα), Τζέκο (68′ Λουκάκου).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ