Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού πριν από το ματς με τη Μαρσέιγ.

Αντιμέτωπος με τη Μαρσέιγ θα τεθεί ο Παναθηναϊκός στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μιλώντας πριν από το πρώτο ματς στη Λεωφόρο, αναφέρθηκε αρχικά στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που στοίχισαν τη ζωή σε έναν άνθρωπο:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη. Ενός παιδιού που κατέληξε μετά τα χθεσινά επεισόδια.

Έπρεπε αυτές οι δύο ημέρες να ήταν δύο όμορφες ημέρες στην Αθήνα, με τις ομάδες μας να προσπαθήσουν να παλεύουν για την πρόκριση στο Champions League και όμως σημαδεύτηκαν από τα επεισόδια και από τον θάνατο ενός παιδιού.

Είναι δύσκολες ώρες όπως καταλαβαίνετε και εσείς για όλους μας και αυτή η συνέντευξη Τύπου δεν είναι στις καλύτερες δυνατές συνθήκες που θα μπορούσε να γίνει».

Όπως πρόσθεσε: «Όλη μας η πορεία πέρυσι στο πρωτάθλημα και η συμμετοχή μας στα προκριματικά δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια παρά να προσπαθήσουμε να κάνουμε το μεγαλύτερο όνειρο που είναι η συμμετοχή μας στους ομίλους του Champions League και να παλέψουμε στα δύο παιχνίδια με τη Μαρσέιγ για να τα καταφέρουμε.

Σαν ομάδα σίγουρα δεν έχουμε κάποιο σκοπό να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού ή προσέγγισης.

Θα είναι όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια, με τη γνώση πως παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Μέσα από το παιχνίδι μας θα ψάξουμε ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς.

Η αλήθεια είναι πως η Μαρσέιγ παίζει σε ένα πρωτάθλημα πιο υψηλού επιπέδου, έχει περισσότερες ευρωπαϊκές εμπειρίες από εμάς, έχει το σεβασμό μας.

Αλλά σαν ομάδα έχουμε κι εμείς μια ελπίδα, ένα όνειρο να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε στα δύο παιχνίδια να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Η Μαρσέιγ είναι πολύ μεγάλος αντίπαλος για να μπορούμε να σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα.

Εκτός από τη νίκη, όλα τα άλλα αποτελέσματα θα είναι δύσκολα για εμάς.

Ουσιαστικά, θα πρέπει να κάνουμε δύο παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο για να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης.

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πως ένα ισόπαλο αποτέλεσμα θα είναι καλό για εμάς.

Η Μαρσέιγ είναι ομάδα που εγώ από τη θέση που έχω δεν την παρακολουθώ μόνο ως αντίπαλο, αλλά και στη διάρκεια του πρωταθλήματος της Γαλλίας και πέρυσι ήταν ανταγωνιστική ομάδα.

Φέτος με την αλλαγή του προπονητή, του παιχνιδιού της, με τις προσθήκες που έκανε θεωρώ πως είναι ισχυρότερη από πέρυσι.

Είναι μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους στην Γαλλία και στην Ευρώπη. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά είναι στον δρόμο μας για τους ομίλους του Champions League και μην έχοντας άλλη επιλογή σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα προσπαθήσουμε ανεξαρτήτου της ποιότητας και της αξίας της Μαρσέιγ να είμαστε εμείς καλύτεροι.

Πρέπει να είμαστε αρκετά πειθαρχημένοι, με διάθεση να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Θέλει μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και να είμαστε πειθαρχημένοι με μεγάλη διάθεση στους χρόνους που θα έχουμε την μπάλα στα πόδια μας, ώστε να κάνουμε το παιχνίδι που μας ταιριάζει για να ψάξουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Ανεξάρτητα που έχουμε εξασφαλίσει τους ομίλους του Europa League, είμαστε στα προκριματικά του Champions League και όλοι θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτό το Χόλιγουντ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Δεν μπορούμε να είμαστε άνετοι όταν έχουμε απέναντι μας ομάδες σαν τη Μαρσέιγ.

Δεν υπάρχει κάποιος στην ομάδα που να πει πως αισθάνεται άνετα επειδή έχουμε προκριθεί.

Είμαστε στα προκριματικά. Έχουμε την Μαρσέιγ σαν αντίπαλο, θα είναι ένα δύσκολο ματς.

Πρέπει να κάνουμε τεράστια προσπάθεια, μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά σε αυτά τα χρόνια που είμαι εδώ.

Να είμαστε ανταγωνιστικοί για να ελπίζουμε να βρεθούμε στον επόμενο γύρο, γιατί αυτός είναι και ο στόχος μας. Σίγουρα, άνετοι δεν είμαστε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ